Mer om Kambo

Känner du dig kallad att detoxa och motiverad att göra en förändring så kan du kontakta oss så lägger vi upp en plan!


Vi rekommenderar följande för bästa resultat:

- Gå djupt in i din intention och börja förkroppsliga känslan av hur det skulle kännas när du uppnått ditt mål.

- Vi rekommenderar 3-4 Kambo behandlingar inom 1 månad, alternativt 3 behandlingar inom loppet av 2-3 dagar (mini-retreat). Efter någon av dessa initieringar har ni lärt känna medicinen så pass bra och känner själva in ifall ni behöver komma på någon enstaka behandling, kanske en i kvartalet eller en per halvår.

- Mellan Kambo behandlingarna rekommenderar vi adaptogener. Vi erbjuder skräddarsydda adaptogenkapslar för just ditt ändamål alternativt en adaptogenolja som du intar dagligen under tiden.

- Vill du gå riktigt djupt erbjuder vi coaching med uppföljning inom kosten.

Behandlingen/Ceremonin

Innan du kan komma på kambo behöver du svara på ett formulär!

Samma dag som ceremonin fastar man helt och du kommer att få ett protokoll för vad du ska tänka på 3 dagar innan.

Vi erbjuder både enskilda ceremonier och i grupp om 3-4 personer. Antingen i Järna söder om Stockholm eller vid vissa tider på Kungsholmen. Vi kan även komma hem till er och hålla behandlingar, det behöver finnas en yta där vi kan sitta på golvet gärna med utrymme mellan oss och det behöver finnas en toalett på samma våningsplan som vi sitter på, det får heller inte komma någon och störa under ceremonin. En ceremoni tar ca 3 timmar.

I början av ceremonin delar ni era intentioner högt, ni får både rapé (ört/tobak) och sananga (ögondroppar) innan själva kambon för att centrera er och lungna kroppen. Vi öppnar spacet och kallar in spirit of Kambo. När ni druckit vatten och fått medicinen applicerad så håller jag koll på er och guidar er om det behövs till ni är klara. Efter det får ni vila och sen dricker vi detox-dryck för att få ur eventuella rester de kommande 24 timmarna. Sedan stänger vi spacet och tackar spirit of Kambo.

Vi erbjuder även meditation med klangskålar för den som vill komma lite tidigare i Järna. Det kan man göra ifall man känner sig kallad eller extra nervös och hjälper till att lugna nervsystemet.

Efter ceremonin

Vad som händer 24 timmar efter ceremonin är högst individuellt. Du kan känna dig trött/avslappnad i kroppen men du kan också känna dig ovanligt pigg, vi rekommenderar verkligen att du inte gör några större ansträngningar direkt efter behandlingen utan njuter av lugnet. Dagen efter brukar de flesta vara pigga! Ibland kan man få huvudvärk som antingen beror på att man inte druckit kaffe ifall man vanligtvis gör det på morgonen, det kan också bero på att du har toxiner kvar i kroppen som cirkulerar, detta släpper vanligtvis efter några timmar och något toabesök, ni kan också få tips på hur ni blandar en detox-juice!

Vem kan inte få Kambo?

- Om du är under 18 år

- Om du har allvarliga hjärtproblem, hjärtifnlammation, pacemaker, förstora hjärta osv..

- Om du haft stroke, allvarlig skallskada, hjärntumör, blodpropar eller epilepsi

- Om du medicineras för lågt blodtryck

- Om du har psykotiska eller andra allvarliga psykiska sjukdomar (gäller ej depression eller ångest)

- Om du genomgår någon typ av cancerbehandling

- Om du tar immunsänkande medicin

- Om du har Addisons sjukdom

- Om du nyligen genomgått en operation (3 månader)

- Om du är gravid eller ammar mindre barn

- Om du eller haft bristningar i strupen

- Om du nyligen tagit Bufo Alvares (8 veckor)


Kontakt

För kontakt och förfrågning om att komma på Kambo kan ni skicka in genom formuläret nedan eller maila kontakt@kambospirit.se
Beskriv gärna varför du vill komma på Kambo, om du haft någon erfarenhet sedan tidigare av Kambo och var du anser att du är i livet just nu!
E-post Meddelande Skicka in